Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/stressfrimetode.dk/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2758
Udtalelse Sanne - Stressfrimetode
Udtalelse Sanne2018-04-05T12:11:07+00:00

Sorg og Rygeafvænning

For godt tre år siden mistede jeg min mand til kræft. Tiden fra diagnosen blev stillet og til han døde var en rutchetur med mange op og nedture, håb og bristede forhåbninger.  Min “narresut” blev cigaretter, jeg har med mellemrum siden jeg var 15 år været ryger. Cigaretterne tyede jeg til igen,  hver gang jeg skulle trøstes eller belønnes eller have en lille pause.

Efterhånden var mit forbrug på, officielt 20 cigaretter om dagen, uofficielt ofte der dobbelte.

Et tilfældigt møde med Metakognitiv coach Keld Taulbjerg, blev for mig et vendepunkt, jeg fik de redskaber der skulle til for at styre min rygetrang og i virkeligheden er det jo ikke kun rygningen, men alle de ting som jeg har slæbt rundt på i min “rygsæk”, som jeg aldrig havde fået bearbejdet som kommer op til overfladen, de bliver budt velkommen og bliver bearbejdet og styret efter denne metode.

Det er fantastisk at ved hjælp af så kort tidsforbrug dagligt, at man kan opleve en så lindrende udrensning og jeg kan allerede mærke hvordan mine skuldre bliver lettet for byrder og sorger og bekymringer.

Rygetrangen, ja den kommer engang imellem og bliver budt velkommen og mine cigaretter og min lighter, ja de ligger i køkkenvinduet og de er stadig urørte, og det bedste af det hele, min lugtesans og smagssans er ved at vende tilbage og mit hår og mit hjem lugter rent og dejligt.

Taknemmelige hilsner fra Sanne, Holstebro.58 år.

Ønsker du yderligere information

eller at lære metoden?

Kontakt mig