Udtalelse Maj2018-03-15T20:10:31+00:00

Udtalelse/anbefaling

Udtalelse/anbefaling:

Igennem en lang periode på godt 2 år har jeg befundet mig i en svær situation hvor min datter har været ramt af angst og depression.

Det har gjort at jeg har været ”på vagt” 24-7 og har levet i frygten og bekymringen for flere ting, som: selvmordstanker og selvskadende adfærd … der har også været hash ind over og ”dårligt selskab”…..

Det kan vippe selv den stærkeste person omkuld, så jeg har virkelig kæmpet for at kunne stå fast og være den klippe min datter har haft brug for.

Nu har min datter imidlertid fået det meget bedre og jeg skal til at trække mig og ikke være så bekymret og bange mere. Det er ikke let at slippe alle de tanker og frygten så jeg besluttede mig for at prøve Mindstrean metoden hos Keld Taulbjerg.

Allerede efter første møde fik jeg nogle super gode redskaber til at ”fange” mine tanker/bekymringer før de overhovedet når at få fodfæste i mit sind. Det foregår på en accepterende og kærlig måde, hvor alt rummes på den bedste måde.

Det jeg godt kan li ved metoden er at vi ikke sidder og ”graver” i det der er sket, men i stedet forholder vi os til at nu er det sådan her og hvad kan vi gøre for at flytte fokus og være løsningsorienteret. På den måde undgår jeg offerrollen, som jo ikke gavner nogen…..

Har kun godt at sige om metoden og kan anbefale den til både mennesker med stress, men sandelig også til alle dem som føler at de er ved at gå i stress, ikke kan håndtere tankemylderet…

Tak Keld😊

Ønsker du yderligere information

eller at lære metoden?

Kontakt mig